Het laatste nieuws

Algemeen

NIEUWE PRAGMAGAZINE IS UIT

Het Pragmagazine is begin september in de bus gevallen bij onze klanten en relaties.
Professionals

Een bijzondere passie: reisbegeleider

Consultant Jeroen Rademakers vertrekt binnenkort als reisbegeleider naar Costa Rica en Panama om avonturen te delen met jonge reizigers.

10 jaar bij Pragmatics

We hebben collega Kim Noldus geïnterviewd over haar ervaringen gedurende 10 jaar bij Pragmatics.

IN DE RING EN OP KANTOOR

De sport kickboksen is fascinerend vanwege de strategische aspecten en de mentale en fysieke inspanning die het vereist.
Professionals

Pragmatics abroad: Italië, Engeland en Amerika.

In korte tijd vloog Marvin Franssen naar Italië, Engeland en Amerika. Andere culturen, confrontaties maar ook waardevolle ervaringen.
Algemeen

Financieel Café

Leerzaam, laagdrempelig en verbindend dat waren de reacties van de eerste editie van het Financieel Café. Lees het verslag hier.
Algemeen

Opening nieuw kantoor

Donderdag 6 april was de opening van ons nieuwe kantoor in Maastricht. We hebben gezamenlijk geproost op een nieuw hoofdstuk!
Pragmagazine

Waar veel organisaties tegenwoordig uitsluitend nog kiezen voor online communicatie, brengt Pragmatics een ‘ouderwets’ papieren magazine uit.

Een rustpunt voor de lezer die meer wil weten over de wereld van finance & control. Hieronder kun je alle edities van het Pragmagazine nog eens nalezen. Wil je het Pragmagazine liever in je brievenbus ontvangen, meld je dan kosteloos aan als abonnee via info@pragmatics.nl.

Bekijk alle Pragmagazines

icon_screens-w.svg

Aanmelden E-Pragmagazine

Op de hoogte blijven van nieuws over Pragmatics? Meld je dan aan voor het E-Pragmagazine, onze digitale nieuwsbrief.