Dit zijn Wij

Vanuit onze vestigingen in Maastricht en Eindhoven bemiddelen wij finance professionals bij uiteenlopende opdrachtgevers, zowel in de profit- als de non-profitsector. Hierbij streven wij altijd naar de perfecte match.

We kijken daarbij verder dan kennis en ervaring alleen: we hebben ook aandacht voor de persoon achter het cv. Niet voor niks steken we veel energie in de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Met meer dan 100 medewerkers en een uitgebreid netwerk freelance professionals, hebben we op elke vraag een passend antwoord.

Zo verbinden we professionals, organisaties én kennis!

Onze waarden

Pragmatisch, zo beschrijven we onze manier van werken en onze medewerkers. We denken in oplossingen, zijn rationeel en verplaatsen ons in onze opdrachtgevers. De volgende kernwaarden zijn ons op het lijf geschreven.

Pragmatisch
Professioneel
Proactief
Persoonlijk

Onze Missie

Pragmatics staat voor kwalitatieve dienstverlening in finance & control, met oprechte aandacht voor het individu en maatwerkoplossingen voor de medewerker en de klant!

Duurzame relaties

Wij geloven in duurzame relaties. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met onze medewerkers. Daarom onderhouden we nauw contact: voor, tijdens en na een opdracht. Deze persoonlijke aanpak werkt, dat is onze overtuiging!

ONS DNA

Binnen Pragmatics staan we voor een duurzame inzetbaarheid van mensen in de richting van zowel de opdrachtgever als voor onze eigen professionele medewerkers. We hebben het ware DNA van Pragmatics gedefinieerd langs vier themalijnen: sport, ontwikkelt, geniet en verbindt.

Zo staan gezondheid en vitaliteit centraal in Pragmatics sport. Samen sporten en bewegen stimuleert, motiveert en houdt mensen fit. Pragmatics ontwikkelt richt zich op vakkennis en vaardigheden. We blijven investeren in leren en delen.

De werk-privé balans krijgt aandacht in de themalijn Pragmatics geniet. Wij organiseren namelijk regelmatig diverse (sport) evenementen en uitjes waardoor inspannende arbeid afgewisseld wordt door ontspanning. Met Pragmatics verbindt vergroten we de motivatie en betrokkenheid van medewerkers.