Talent gezocht!

Pragmatics zet finance professionals in bij opdrachtgevers in heel Limburg en Noord-Brabant. Vanwege de continue vraag van onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar financiële toppers.

Naar professionals die het als uitdaging zien om te werken aan uitdagende opdrachten voor uiteenlopende organisaties en zo hun werkervaring een boost willen geven. Naast interessante opdrachten, bieden we onze medewerkers uitgebreide ontwikkelmogelijkheden via intervisie, teammeetings, trainingen en kennissessies. En een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Meer weten?

Registreer je

Bemiddeling voor freelancers

Wij breiden ons netwerk graag uit met ervaren freelance professionals die ons team op tijdelijke basis kunnen versterken.

We bieden je als zelfstandige de kans om voor gerenommeerde organisaties en aan interessante opdrachten te werken. Bovendien ben je van harte welkom bij onze trainingen en kennissessies. Werk jij als zzp’er en wil jij je kennis en ervaring inzetten voor onze opdrachtgevers? Dan nodigen we je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Registreer je

werken wij

Uitdagende opdrachten

Of je nu net start als financial of je sporen inmiddels hebt verdiend, bij Pragmatics krijg je de kans om aan uiteenlopende uitdagende opdrachten te werken. Als consultant voer je tijdelijke opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Elk project wordt afgestemd op jouw kennis, kunde en ambities. Zó werk je aan je eigen groei en aan de groei van Pragmatics!

Klaar voor de toekomst

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Via de trainingen en kennissessies van ons onboarding programma ontwikkel jij je in korte tijd van financieel professional tot consultant. Verder bieden we je de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van finance & control. Wil jij naast je werk nog een opleiding volgen? Wij maken het mogelijk! Samen bepalen we jouw ontwikkeltraject.

Werk dat bij jou past

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij ons thuis voelen. Daar hoort een goede balans tussen werk en privé bij. We stellen ons als werkgever flexibel op en maken samen met jou afspraken over uren, reisafstand en werkomstandigheden. Uiteraard nodigen we je ook uit voor onze gezellige personeelsuitjes die we een paar keer per jaar organiseren. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Vacatures

Kennismaken met verschillende organisaties en functies? Toe aan een volgende stap in je finance & control loopbaan? Je kennis en ervaring inzetten voor uitdagende projecten?

Kom ons team van finance professionals versterken! Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s in de regio’s Maastricht en Eindhoven, zowel op junior, medior als senior niveau. Ook maken we graag kennis met ervaren zzp’ers die ons team tijdelijk kunnen versterken. Op deze pagina vind je onze actuele vacatures. Liever eerst kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Waarom Pragmatics?

Waarom kiezen finance professionals voor Pragmatics? Ze vertellen het zelf!

Waarom Pragmatics?

Kim Noldus

De Roermondse Kim Noldus ademt ambitie. Het aangaan van nieuwe uitdagingen en het stellen én bereiken van doelen kenmerken haar carrièrepad.

Hele verhaal

Waarom Pragmatics?

Stijn Cuijpers

Stijn Cuijpers uit Swalmen kwam vanuit een stage bij Pragmatics terecht. Inmiddels heeft hij al veel ervaring opgedaan op het gebied van RPA.

Hele verhaal

Waarom Pragmatics?

Siem Lammers

Siem Lammers uit Budel voelde meteen het vertrouwen, dat Pragmatics hem gaf. Dat gevoel werd bevestigd, toen er na het afronden van zijn opleiding een mooie opdracht voor hem klaar lag.

Hele verhaal

Waarom Pragmatics?

Sophie Veugen

De Maastrichtse Sophie Veugen wil graag kennismaken met veel organisaties. Met op een gegeven moment zelfs drie klussen bij drie verschillende opdrachtgevers vindt ze bij Pragmatics precies wat ze wil.

Hele verhaal

Waarom Pragmatics?

Koen Pijnenborg

Koen Pijnenborg uit Haaren werd benaderd door de recruiter van Pragmatics. Dat kwam precies op het goede moment, aangezien hij al een tijdje zoekende was in de wereld van finance & control, wat bij hem zou passen. En Pragmatics, dat past als een jas!

Hele verhaal