Nieuwe business manager

woensdag 10 april 2024

Met de opwinding van een last-minute transfer kondigen we aan dat Dennis van der Ent per 2 april is gestart in zijn nieuwe rol als business manager bij Pragmatics in Maastricht.  

Zijn achtergrond in bedrijfseconomie en de postdoctorale opleiding tot Register Accountant vormen de stevige fundamenten van zijn spel. Dennis heeft zijn sporen verdiend tijdens zijn 20-jarige loopbaan bij EY waar hij in diverse rollen en functies schitterde. Als accountant en senior manager combineerde hij moeiteloos commerciële taken met het leiden van teams in uiteenlopende projecten en audits. Dennis geeft aan: “Ik heb geleerd om teams te leiden, projecten te beheren en complexe financiële vraagstukken op te lossen, alsof het Champions League-niveau wedstrijden waren”.

Maar zoals elke grote transfer zich langzaam aankondigt, begon Dennis zich steeds meer te richten op zijn favoriete aspecten van het spel. Het coachen en ontwikkelen van talenten en het vinden van de perfecte match tussen cliënt en oplossing bleken zijn ware passies te zijn. Nu, bij Pragmatics, krijgt hij de kans om deze passies te benutten en over te stappen zonder transferkosten of boeteclausules.

De besprekingen voor zijn overstap naar Pragmatics begonnen drie jaar geleden. Toen een ontmoeting met nu mede business manager Ralph van Breda hem op de mogelijkheden wees. Na gesprekken met managing partners Roger Willems en Ralph Vanwersch viel de rol van business manager op zijn pad als een perfecte match. Een kans voor Dennis om 100% van zijn tijd te wijden aan het creëren van perfecte matches tussen opdrachtgevers en consultants.

Dennis geeft aan “wat deze rol voor mij zo speciaal maakt, is de kans om mensen te zien groeien en bloeien, zoals een getalenteerde voetballer op het veld. Het draait allemaal om het realiseren van de juiste match, niet alleen voor nu, maar ook op lange termijn. Ik kijk ernaar uit om samen te werken, te leren en successen te vieren met mijn nieuwe team bij Pragmatics. Laat het nieuwe seizoen beginnen!”.