Pragmatics verwelkomt twee nieuwe collega’s en breidt uit in Utrecht

woensdag 11 september 2024

Per 1 september 2024 heeft Pragmatics haar interne organisatie versterkt met twee nieuwe collega's: Rens van der Werf en Jeroen Visser. Rens heeft het team business management in Eindhoven versterkt. Voorheen werkte Rens als consultant bij Pragmatics en was hij betrokken bij diverse projecten voor onze opdrachtgevers. Over zijn overstap naar de functie van business manager zegt hij: “Na tien jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik sinds december vorig jaar met trots teruggekeerd naar Pragmatics. De overstap van consultant naar business manager was voor mij een bewuste keuze om mijn strategische en leidinggevende vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van ons kantoor in Eindhoven”.

Daarnaast zijn we verheugd om Jeroen Visser te verwelkomen als business manager in Utrecht. Samen met onze collega's van House of Talents zal Jeroen een nieuwe business unit opzetten in deze regio. Met zijn komst zet Pragmatics een belangrijke stap in de verdere uitbreiding van haar activiteiten in Utrecht. De focus ligt op het aantrekken van nieuwe klanten en het opbouwen van een sterk team van finance consultants.

Jeroen stelt zich graag voor: “Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit ben ik gestart als accountmanager bij Brunel. Na twee jaar heb ik mijn carrière vervolgd bij Ernst & Young Interim Management en later RGP. Mijn ervaring ligt bij het ontwikkelen van klantrelaties zowel nationaal als internationaal. Ik heb gewerkt met zowel teams van eigen consultants als met zelfstandige interimmanagers in vakgebieden als Finance, Risk Management maar ook Project en Change Management rondom Digitale Transformaties. Ik kijk uit naar een succesvolle start als business manager in Utrecht om Pragmatics verder uit te rollen in Nederland.”

Zowel Rens alsook Jeroen staan te popelen om kennis te maken met onze klanten, relaties en prospects. Ondertussen is hun zoektocht naar professionals in hun team in volle gang. Wij wensen beide heren veel succes met deze mooie uitdaging!