Kennispartner van Zuyd Hogeschool

woensdag 23 maart 2022

Op Zuyd Hogeschool krijgen studenten finance & control tijdens het blok ‘capita selecta voor de future proof professional’ inspirerende trainingen en workshops, die een toegevoegde waarde hebben voor de future proof financial, zoals persoonlijk leiderschap en blockchain. Als partner van Zuyd Hogeschool dragen wij daar graag ons steentje aan bij. Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal.

De samenwerking tussen Pragmatics en Zuyd is intensief en divers te noemen. Tot tevredenheid van Friso Antonides, HR manager van Pragmatics: "Zo zijn er consultants die als docent fungeren, levert Pragmatics scriptiebegeleiders, participeren onze business managers in trainingen en workshops en lopen er vaker studenten van Zuyd stage bij Pragmatics. Daarom durf ik Pragmatics gerust een overall kennispartner van Zuyd Hogeschool te noemen. Het mes snijdt daarbij natuurlijk aan twee kanten, want wij komen als mogelijke werkgever al vroeg in beeld bij de studenten."

Naast Zuyd Hogeschool werkt Pragmatics ook samen met andere onderwijsinstellingen, zoals Avans Hogeschool, Fontys, Tilburg University en UM.