Waarom Pragmatics?

Vion Food Group

Er gebeurt veel binnen Vion Food Group, een van de meest vooraanstaande vleesproducenten in ons land. Zeker op het gebied van finance. Zo werd binnen het Shared Service Center in Boxtel SAP-FICO geïmplementeerd.

Volgens Jack van Gastel, teamleider Finance to Report, was het een hele opgave om alle entiteiten om te zetten naar SAP-FICO. In dat proces wilden we zoveel mogelijk met de eigen mensen doen. Reguliere processen liepen door, die werkzaamheden moesten worden opgevangen met externe mensen. Daarvoor werd de samenwerking gezocht met onder andere Pragmatics”

“We leveren de rapportages nu vele malen sneller op”

René Muijrers is de derde financial consultant van Pragmatics, die tijdens het migratieproces bij Vion aan de slag is gegaan. “René kwam binnen op een moeilijk moment. De implementatie van SAP was nog net niet afgerond en toen ontstond er plots een nieuwe vacature. Er moest snel gehandeld worden. Er moest iemand komen die zelfstandig de zaken op kon pakken en makkelijk in het team lag.” In korte tijd was René ‘up and running’. Jack van Gastel praat zelfs over een wonderlijk verloop. “De maandafsluiting is altijd hectisch. We leveren die nu in een veel kortere tijd op dan voorheen. Er is veel tijdwinst in de processen geboekt. Pragmatics heeft ons daarbij erg goed op weg geholpen. We zijn klaar voor de volgende stap.”