Waarom Pragmatics?

Mitsubishi

"Alles wat we doen is mensenwerk, het draait bij ons om de mensen." Aan het woord Leon Maassen, general manager Finance & Control bij Mitsubishi Motors Europe in Born. Al jaren werkt Pragmatics intensief samen met deze innovatieve autoproducent.

Een lange relatie begint vaak spontaan. “Je vindt elkaar ergens”, aldus Leon Maassen. “De kernwaarden die Pragmatics uitdraagt, daar voel ik me bij thuis. Dat zie ik terug bij de mensen die hier tijdelijk een functie invullen. Dat voelt goed. Niet alleen vakinhoudelijk, maar vooral ook op het persoonlijke vlak. Alles wat we doen is mensenwerk. Pragmatics weet dit goed te vertalen. Dat maakt het verschil en voelt goed.” Het is opvallend dat iemand die zo gepokt en gemazeld is in de financiële wereld, zo de nadruk legt op de persoonlijke kant van de medewerkers. “Daar ligt de kracht van de samenwerking. Medewerkers bij Mitsubishi voelen zich veilig in een vertrouwde omgeving. Die cultuur ontmoeten de consultants van Pragmatics hier ook.”

“De horizon wijzigt continu”

Leon geeft aan dat het inhuren van externen altijd door de situatie gedreven is: “Het is voor ons geen strategische keuze om vacatures flexibel in te vullen. In elke organisatie komen en gaan er mensen. Ook verandert de wereld van de financial, waardoor je op korte termijn bepaalde kennis naar binnen wil halen. Strategische keuzes van Mitsubishi kunnen impact hebben op de weg die we hierin volgen. De horizon wijzigt continu, daar wil je ook als afdeling flexibel in acteren.”