Waarom Pragmatics?

Medtronic

Als één van ’s werelds grootste medisch-technologieconcerns staat het Amerikaanse bedrijf Medtronic dagelijks voor nieuwe uitdagingen van majeur formaat. Het aangaan van deze uitdagingen vraagt om de juiste kennis én flexibiliteit.

Daarvoor klopt Medtronic onder andere aan bij kennispartner Pragmatics. Toine van Hinsberg, Finance director en EMEA-controller, Samir Smissaert, director shared service center, en Patrick Gelissen, senior FP&A manager bij Medtronic, doen regelmatig een beroep op Pragmatics. “Of het nu om een vervanging gaat of om een tijdelijke kennisinjectie, het is fijn daarbij te kunnen terugvallen op een partner die onze cultuur kent en de ‘sense of urgency’ begrijpt. Als we extra capaciteit nodig hebben, dan hebben we die meestal gisteren al nodig.”

“Vertrouwen vormt de basis van een goede relatie”

De samenwerking leidt tot nieuwe gezamenlijke initiatieven. Samir daarover: “Met de Universiteit Maastricht en Pragmatics hebben we een inloopdag voor financials opgezet.” Ook hebben de organisaties samen een drukbezochte bijeenkomst over RPA georganiseerd.  Patrick Gelissen: “Het gaat daarbij om de juiste verbindingen te leggen. Samen kun je er altijd iets meer van maken. Vandaag de dag is kennisdeling immers erg belangrijk.”