Waarom Pragmatics?

BRB International

BRB International uit het Limburgse Ittervoort timmert al bijna veertig jaar aan de weg in de wereld van siliconen en smeeroliën. Een speler van wereldformaat met groeiambities.

Volgens vice president finance & control Hans Scheres en corporate controller Sandra Lebens vraagt dat een verregaande professionalisering van de systemen en processen. “Het is prettig daarbij gebruik te kunnen maken van kennis en expertise van externen. Zij zijn een goede aanvulling op ons eigen team.” Pragmatics levert met vier professionals een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingen binnen BRB International. 

“Het is belangrijk dat de klik er is”

BRB International is niet over één nacht ijs gegaan bij het binnenhalen van externe ondersteuning en expertise. Sandra geeft aan dat de organisatie eerst zelf stappen heeft gezet. “De vele overnames brengen steeds weer nieuwe projecten met zich mee, terwijl je de andere nog niet hebt afgerond. Een flexibele schil heb je dan echt nodig.” Hans geeft aan dat het belangrijk is dat de tijdelijke professionals passen bij de organisatie. De inhoud is belangrijk, maar het is zeker zo belangrijk dat de klik er is. Je moet elkaar goed aanvullen.” Sandra vat het goed samen: “Alleen dan levert de inzet van een interim professional ook resultaat op. Pragmatics heeft dat in ons geval goed begrepen.”