Werken bij Pragmatics

STIJN CUIJPERS

Stijn Cuijpers uit Swalmen kwam vanuit een stage bij Pragmatics terecht. Inmiddels heeft hij al veel ervaring opgedaan op het gebied van RPA.

 

 

“Al tijdens mijn opleiding finance & control aan Fontys Hogeschool in Eindhoven kwam ik in aanraking met het bedrijf. Bij mijn stage bij Cicero Zorggroep werkte ik samen met een principal consultant van Pragmatics en zo ging het balletje rollen. Na een gesprek met een business manager was ik overtuigd van de diversiteit van het werken als consultant bij Pragmatics.”

"De gemoedelijke sfeer en tal van opleidingsmogelijkheden zijn voor mij belangrijke waarden binnen Pragmatics."
Pragmatics Maastricht

Gemoedelijke sfeer

“Binnen het bedrijf heerst een gemoedelijke sfeer. Je kunt zo binnen wandelen bij Ralph en Roger voor een praatje of om zaken te bespreken. Bijvoorbeeld over de diverse opleidingsmogelijkheden. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Ik ben me momenteel aan het oriënteren voor een 'zwaardere' vervolgopleiding. De gemoedelijke sfeer en tal van opleidingsmogelijkheden zijn voor mij belangrijke waarden binnen Pragmatics.”

RPA

“Op dit moment word ik bij twee opdrachten ingezet als consultant. Twee dagen zit ik bij Adcore+ en drie dagen bij Vebego. Bij Vebego ben ik aangehaakt bij het team, dat verantwoordelijk is voor het robotiseren van een aantal financieel-administratieve bedrijfsonderdelen. Het is met name interessant en een boost voor mijn kennis om het ontwikkelen en live gaan van die processen te volgen. Bij de eerste drie processen heb ik de omslag van een traditionele werkwijze naar RPA meegemaakt en dat is echt een meerwaarde voor mijn werk als consultant. In de toekomst kan ik die kennis inzetten bij andere opdrachten."