Werken bij Pragmatics

SIEM LAMMERS

Siem Lammers uit Budel voelde meteen het vertrouwen, dat Pragmatics hem gaf. Dat gevoel werd bevestigd, toen er na het afronden van zijn opleiding een mooie opdracht voor hem klaar lag.

 

 

“Al tijdens het afronden van mijn opleiding finance & control aan de Avans Hogeschool in Den Bosch kwam ik met Pragmatics in gesprek. Die gesprekken gaven me een goed gevoel. De business manager gaf mij vertrouwen en stelde ook al een mooie klus in het vooruitzicht. Inmiddels, twee jaar later, heb ik al een heel scala aan interessante opdrachten en dito opdrachtgevers achter mijn naam staan: Smurfit Kappa, Levanto, Continental en OCI. Je kunt het slechter treffen qua CV building.”

"Een financial moet future proof zijn en Pragmatics schept daar absoluut de voorwaarden voor."
Pragmatics kantoor Eindhoven

Warme band

“Wat ik het afgelopen jaar heb gemerkt, is dat Pragmatics er alles aan doet om het contact met haar consultants warm te houden. Uiteraard ging dat vaak online en de organisatie was daarin vaak erg creatief. We hebben hele leuke en interessante online bijeenkomsten gehad. Uiteraard zie ik weer uit naar de bijeenkomsten, waarbij we elkaar weer in levende lijve zien. Dat soort bijeenkomsten is Pragmatics wel toevertrouwd en vind ik tegenwoordig een belangrijke taak van een werkgever.”

Ontwikkelen

“Behalve interessante opdrachten en opdrachtgevers krijg je bij Pragmatics ook de kans om je via trainingen en opleidingen te ontwikkelen. Ik ben en blijf zo prima op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld SAP, Excel en RPA-gerelateerde zaken. Een financial moet future proof zijn en Pragmatics schept daar absoluut de voorwaarden voor."