Werken bij Pragmatics

KOEN PIJNENBORG

Koen Pijnenborg uit Haaren werd benaderd door de recruiter van Pragmatics. Dat kwam precies op het goede moment, aangezien hij al een tijdje zoekende was in de wereld van finance & control, wat bij hem zou passen. En Pragmatics, dat past als een jas!

 

 

“Na mijn MBO opleiding, waarbij bedrijfseconomie me goed lag, heb ik gekozen voor een opleiding finance & control aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik combineerde mijn opleiding met bijbaantjes en proefde zo al van het werkende leven. Voor mijn afstudeerstage kwam ik bij DAF terecht en in die tijd werd ik benaderd door Pragmatics. Ze waren heel proactief op een prettige manier.”

"Bij Pragmatics heb ik de kans om me te ontwikkelen en te specialiseren. Ik heb al veel kennis en ervaring op mogen doen op het gebied van Power Query en Power BI."
Robin Evoluon

Power BI en Power Query

“Ik kon meteen aan de slag bij Fluke Corporation. Ik heb daar mee gewerkt aan een ingrijpende  organisatieverandering: het ombouwen van de forecast en budgettering files voor Fluke Europe. Daarbij kwam Power BI, waar ik al ervaring mee had, om de hoek kijken. Maar in sommige gevallen was Power Query beter geschikt. Pragmatics heeft toen snel geschakeld en ik heb een Power Query opleiding gevolgd om Fluke nog beter te kunnen ondersteunen.”

Kennis inzetten

“Al die opgedane kennis en ervaring bij zo'n proces neem ik als bagage mee naar volgende opdrachten. Mijn opdracht bij Peijnenburg heeft natuurlijk de nodige woordspelingen opgeleverd, gezien mijn achternaam. Maar met name heb ik daar als controller laten zien, dat Power BI veel vriendelijker is dan Excel voor bijvoorbeeld de dagelijkse rapportages. Als de opdrachtgever het voordeel inziet, is het als consultant een mooie en dankbare klus om zo'n omslag te begeleiden."