Wat doe jij na de zomer?

donderdag 22 juli 2021

De zomervakantie staat voor de deur of is voor sommige regio’s al begonnen. Een mooi moment om na te denken over je toekomst.

Ben je een schoolverlater (financieel gerichte opleiding) of een finance professional met maximaal 7 jaar werkervaring? Dan ben je van harte welkom om als consultant voor Pragmatics aan de slag te gaan.

Pragmatics investeert flink in haar consultants. Het wordt zelfs gestimuleerd om je werk als consultant te combineren met een opleiding tot controller.

Zo is Jaimy in mei al begonnen met een opleiding tot business controller bij UMIO: “Door mijn eerste opdrachten, die financieel administratief van aard waren, kwam ik in contact met controllers. Dat interesseerde me en Pragmatics heeft me toen aangeboden om deze opleiding te gaan volgen. Dat is niet alleen goed als cv-building, maar je bent zo ook voor meer diverse opdrachten inzetbaar. Bovendien moet je voor deze opleiding een paar jaar werkervaring hebben. Zo krijg je door de omgang en het samenwerken met je medestudenten mee, hoe het er bij andere bedrijven aan toe gaat. Daar leer je weer dingen van, die je bij je huidige of toekomstige opdrachten toe kunt passen. Van online naar offline onderwijs was weer even wennen, maar de opleiding is echt een meerwaarde.”

En Erwin gaat na de zomer starten met een opleiding tot register controller: “Ik ben al een tijdje werkzaam en heb al wat cursussen gedaan. Maar dit is de eerste ‘grote’ opleiding met iedere vrijdag college. Ik heb destijds gekozen voor Pragmatics vanwege de diversiteit aan opdrachten die ik kan doen. Dat is natuurlijk bij meer bedrijven zo, maar de sfeer bij Pragmatics sprak me het meest aan. Ook maakt Pragmatics waar, dat er flink wordt geïnvesteerd in de eigen medewerkers. De kans om deze opleiding te gaan doen is daar een perfect voorbeeld van. Het is een uitdaging, waar ik naar uitzie. Ik heb er zin in!”