SPORT MEETS FINANCE

dinsdag 10 oktober 2023

Met veel genoegen nodigen wij u uit voor het Pragmatics klantevent op woensdag 15 november 2023 in het Philips Stadion in Eindhoven. 

Tijdens dit evenement verdiepen we ons in de fascinerende wereld van sport, data en finance, gerelateerd aan een succesvolle professionele voetbalclub. Samen duiken we in het succesverhaal van PSV met inspirerende verhalen van CFO Jaap van Baar en sportwetenschapper Jurrit Sanders. 

Jaap van Baar zal inzicht geven in de complexe financiële strategieën en regelgeving die bij een professionele voetbalclub komen kijken. Hij zal de uitdagingen bespreken die hij elk seizoen tegenkomt en hoe deze hebben bijgedragen aan het succes van PSV. Jurrit Sanders zal ons meenemen in de wereld van sportwetenschap en prestatieoptimalisatie en daarmee zijn bijdrage aan het succes van PSV delen. 

Dit evenement biedt, naast waardevolle inzichten, ook de kans om te netwerken met professionals uit verschillende vakgebieden. We sluiten af met een goed verzorgd diner waarbij u kunt bijpraten en ervaringen uitwisselen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een inspirerende namiddag. 

Bent u geïnteresseerd in dit evenement? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Pragmatics voor meer informatie.