Pragmatics heeft wederom het SNA-keurmerk behaald!

maandag 22 januari 2024
Algemeen

Het wederom behalen van het SNA-keurmerk is een mooie bevestiging van de professionaliteit van Pragmatics. Het Stichting Normering Arbeidskenmerk is een keurmerk voor de advies- en interimbureaus. Het keurmerk is bedoeld om de risico's van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Het SNA-keurmerk waarborgt de kwaliteit en betrouwbaarheid van interim- en adviesbureaus.

Een organisatie ondergaat een grondige inspectie door een erkende instantie om het SNA-keurmerk te verkrijgen. Dit omvat onder andere de evaluatie van naleving van de Wet minimumloon, vakantiebijslag en de financiële gezondheid van de onderneming.

Wij zijn wederom erg trots dat de audit succesvol is afgerond en dat we opnieuw het SNA-keurmerk mogen dragen. Het keurmerk toont onze naleving van kwaliteitsnormen en regelgeving rondom eerlijk werk, juiste loonadministratie en sociale premieafdracht. Daarnaast laten we zien dat we op een betrouwbare wijze zakendoen en actief bijdragen aan het bevorderen van een eerlijke, transparante en gezonde arbeidsmarkt. Dit vinden we belangrijk voor onze klanten én onze medewerkers.