Boost voor Eindhoven

donderdag 3 december 2020

In 2020 hebben we het team van de business unit Eindhoven flink versterkt. Het team kreeg een nieuwe business manager, een recruiter werd aangesteld en meerdere consultants zijn in dienst gekomen.

Ingeborg Vossen ging begin dit jaar aan de slag als business manager. Uiteraard moest zij erg creatief zijn om opdrachtgevers en consultants met elkaar te verbinden. Maar blijven investeren in je netwerk, meedenken en flexibel zijn heeft mooie resultaten opgeleverd in de vorm van een aantal mooie plaatsingen in de regio Eindhoven.

En tussen de lockdowns door is een nieuw concept bedacht en uitgerold, namelijk de Pragmatics Lunch Break. Op regelmatige basis wordt een lunch voor een klein gezelschap georganiseerd bij de Karpendonkse Hoeve met steeds een wisselend, inhoudelijk onderwerp. Zie het als ‘food for financials’ in een informele setting, bedoeld als kennismaking met andere financiële managers uit de regio Eindhoven. Als ‘verbinder’ bieden wij graag dat platform. Zodra het weer mogelijk is, pakken we dit weer op.