"2021 is verre van saai voor mij"

woensdag 10 maart 2021

Sander Aarts is per 1 januari het team in Eindhoven komen versterken als senior consultant. Zijn eerste maanden waren enerverend. Sander vertelt er zelf over:

"Per 1 januari heb ik de overstap gemaakt naar Pragmatics Eindhoven. Ik heb heel bewust gekozen voor het interimschap, omdat ik veel energie krijg van het steeds opnieuw verdiepen in nieuwe materie. Daarnaast krijg ik van mijn business manager Ingeborg Vossen veel vrijheid om samen met haar mee te denken over het uitbouwen van de business unit Eindhoven. Een supergave uitdaging! Tijdens de gesprekken met Pragmatics en tijdens mijn eerste weken viel me snel op dat Pragmatics een open organisatie is met heel leuke collega's. Je krijgt alle vrijheid om je te ontwikkelen en vragen te stellen, ook kritische. Ik ben in het nieuwe jaar direct van start gegaan met een aantal trainingen, onder andere een LEAN training en een training in PowerBI. Geweldig om jezelf op deze manier te mogen ontwikkelen. Daarnaast heb ik ook mee mogen denken over de dagelijkse gang van zaken en heb ik al gelijk een nieuwe klant kunnen aanbrengen. Mooie successen in mijn eerste, enerverende weken. Die successen kregen al vrij snel een vervolg, toen ik hoorde dat ik mocht beginnen bij Brightlands Chemelot Campus in Geleen.

Bij Brightlands ben ik alweer ruim een maand aan de slag als controller vastgoed. Ik ben goed en gastvrij ontvangen en ben inmiddels al goed ingeburgerd om het vertrek van een collega tijdelijk op te vangen. Alle collega's zijn behulpzaam en samen maken we er een mooie tijd van. Het is een mooi bedrijf met een rijke historie vanuit het vroegere DSM Ik krijg er energie van om me vast te bijten in relatief nieuwe materie en in deze relatief korte periode een steentje bij te dragen aan de organisatie. Gelukkig mogen we, met inachtneming van de gebruikelijke richtlijnen, ook op kantoor aanwezig zijn. Dat helpt natuurlijk om snel kennis te maken met de nieuwe collega's. Ik kan dus niet echt spreken van een rustig voortkabbelend 2021, ondanks de lockdown. Integendeel, 2021 is tot nu toe verre van saai voor mij! Ik ben in mijn element en zie uit naar de rest van dit jaar."