Talentvolle ZZP’ers gezocht!

Foto 2
Word jij onze nieuwe collega?
Video

Talentvolle ZZP'ers gezocht! 

Pragmatics bemiddelt zelfstandige interim professionals

Steeds meer mensen hechten veel waarde aan zelfstandigheid en professionaliteit. Ze willen zelf bepalen wanneer en hoe lang ze werken. Daarom kiezen mensen in toenemende mate voor projectmatig werken. Ze stappen uit hun vaste baan en worden zelfstandig. Zij zoeken geen 'baan' meer, maar uitdagende interim opdrachten. Interim opdrachten die bij hun ervaring, persoonlijkheid en ontwikkeling passen.

Pragmatics  heeft voor deze groep zelfstandige finance professionals ZZPragmatics in de markt gezet. Zo verzorgen wij onder andere de acquisitie en bemiddeling, maar ook projectevaluaties, contracting en de backoffice. ZZPragmatics biedt een thuishaven met een uitgebreid kennisnetwerk. Dit netwerk bestaat uit collega ZZP’ ers voor wie de  interesse verder gaat dan alleen een nieuwe opdracht. Zij ontvangen bijvoorbeeld onze interne nieuwsbrief Team Update, kunnen deelnemen aan trainingen en workshops, maar ook hun kennis en ervaring delen met andere ZZP’ ers. Zo worden we samen sterker en succesvoller!

Registreren
Mocht je niet direct een opdracht of tijdelijke functie zien die je aanspreekt, dan kun je je toch al registreren bij Pragmatics. Je vult dan je persoonlijke gegevens in en doorloopt  alvast de persoonlijkheids- en de competentietest. Zodra wij constateren dat je matcht met een opdracht of tijdelijke functie die bij je past, krijg je van ons een bericht. Je kunt dan eerst bekijken of de opdracht/interim functie en de werkgever je bevallen. Pas als je ons toestemming geeft, sturen wij je gegevens door naar onze opdrachtgevers.

Wij zoeken collega's!

 

Opdrachtgevers

Aan de slag voor Pragmatics? Registreer je hier Login