Zweit u ook mee veur Leid?

Op zondag 20 januari 2019 vindt weer de jaarlijkse goede doelen loop van Maastricht plaats: Zweit veur Leid. Ook dit jaar zal Pragmatics in beweging komen om andere mensen te helpen. Begint u 2019 gezond en rent/loopt u met ons mee?

De route loopt weer door de binnenstad van Maastricht en is ca. 4 kilometer lang. U kunt kiezen om 1, 2, 3 of 4 rondjes te rennen of te lopen. Dit jaar wordt het 25-jarig jubileum van Zweit veur Leid gevierd. Daarom wordt er ook gezorgd voor een ontvangst en after party vol verrassingen en entertainment. Allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor lokale goede doelen. Dit jaar is gekozen voor de goede doelen Kamers met Kansen en Hartelstein. Kamers met Kansen helpt jongeren met problemen thuis, op school en/of het werk op weg naar een solide toekomst. Want, alle jongeren hebben recht op een thuis en een zelfstandig bestaan. De woon- en werkgemeenschap Hartelstein zet zich in voor mensen, die vanuit dak- en thuisloosheid en de bijbehorende, psychosociale problematiek, de moed en de ambitie hebben zelf alles in het werk stellen terug te keren in de maatschappij.

Gaat u met Pragmatics de uitdaging aan en draagt u uw steentje bij aan deze lokale goede doelen? Meldt u dan nu aan! Natuurlijk zijn collega's, familieleden en/of vrienden ook van harte welkom om mee te rennen of te lopen met Team Pragmatics.


Programma
12.00 uur - deelnemers registratie
13.00 uur - welkom & info
13.15 uur - gezamenlijke warming up
13.30 uur - start Zweit veur Leid 2019
16.00 uur - bekendmaking opbrengst

Meer informatie
Op de website van Zweit veur Leid vindt u meer informatie over editie 2019, de route, de goede doelen en het laatste nieuws omtrent deze goede doelen loop.

Aanmelden
Geef uw aanmelding uiterlijk maandag 7 januari door aan Kelly Raes via k.raes@pragmatics.nl.

Hopelijk tot ziens op 20 januari 2019!

No Comments Yet.

Laat een reactie achter