Werken in projecten is mensenwerk!

Op 6 november 2018 vindt een workshop plaats bij Pragmatics, die inzoomt op de menskant van het werken in projecten. Hiervoor zijn 3 PE-punten te verkrijgen.

Werken in projecten is mensenwerk. De juiste benaming van projecten is van grote invloed op het succes van een project. Het managen en beheersen van een project stelt specifieke eisen aan de projectmanager, de projectcontroller en het projectteam. Welke persoonlijkheidsstructuur, competenties en teamrollen hebben succesvolle projectmanagers en projectcontrollers? Is dat te meten? En kan iemand zich verbeteren? En hoe ontwikkelt zich een team?

De workshop wordt gegeven door Guido Fröhlichs (CAP-able), Arthur Pechholt en Friso Antonides (beiden Pragmatics). De workshop wordt mede georganiseerd door de Universiteit Maastricht. Deelnemers ontvangen gratis het boek "Projecten en projectportfolio in control: mens, methode en proces" en kunnen vooraf een korte persoonlijkheids- en groepsrollentest invullen. De deelnemers ontvangen hierover een heldere rapportage.

In de workshop wordt ingegaan op:

  • inleiding projectmanagement & -control;
  • de persoonskenmerken en competenties van succesvolle projectmanagers en -controllers;
  • de teamrollen in een succesvol team;
  • teamoefeningen met feedback naar de individuele deelnemers en de teams.

Locatie
Pragmatics
Australiëlaan 60
6199 AA Maastricht-Airport

Programma
Vanaf 17.00 uur ben je welkom en om 17.30 uur wordt een kleine maaltijd geserveerd. De workshop start om 18.00 uur tot 21.00 uur en aansluitend vindt een borrel plaats.

Aanmelden en prijs
Je kunt je per mail inschrijven bij Kelly Raes via k.raes@pragmatics.nl. Er is plaats voor 12 tot maximaal 15 deelnemers. Aantal PE-punten: 3. De prijs bedraagt 120 euro excl. BTW.

Tot ziens op 6 november!

No Comments Yet.

Laat een reactie achter