recruiter

Ben jij bedreven in het vinden van financiële toppers? Kom dan ons team versterken als recruiter!

Pragmatics groeit! Bouw als recruiter mee aan onze organisatie.
icon_id-w.svg

Over de functie

Als recruiter kom je terecht in een professionele omgeving, waar recruitment optimaal gefaciliteerd wordt. Binnen die omgeving weet jij als de beste financieel talent binnen te halen.

Je werkt samen met de business managers, de HR-manager en externe partijen, zoals hogescholen en universiteiten. Je doet dat vanuit onze vestigingen in Maastricht en Eindhoven en binnen een team, waarin iedereen goed op elkaar is ingespeeld en jij je goed kunt ontwikkelen.

Wat verwachten we van je?

Door je te verdiepen in je doelgroep ontwikkel jij je tot een volwaardig gesprekspartner voor elk potentieel talent.

Omdat je de kandidaten zelf spreekt, weet je als geen ander wat er speelt binnen jouw doelgroep. Zo wordt jij de specialist in jouw vak. Je beheert relevante talentpools en zorgt dat potentieel talent aan ons verbonden wordt en blijft.

Daarnaast zorg je ervoor dat iedere stap in het recruitmentproces voorzien is van voldoende professionals. Zo werk je aan de optimalisatie van onze processen en systemen.

Verder heb je…

  • minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding en ervaring met recruitment of arbeidsbemiddeling;
  • een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;
  • affiniteit met de financiële dienstverlening of de ambitie om je hierin te verdiepen;
  • een commerciële mindset, empathisch vermogen en een brede interesse, waardoor je weet waar behoefte aan is in de arbeismarkt;
  • de nieuwsgierigheid om de technologische ontwikkelingen te volgen en denk je mee in het gebruik van de nieuwste recruitmenttechnieken;
  • een energieke houding en help je met jouw enthousiasme mee aan onze groei.

Wat bieden we je?

Je krijgt een mooie kans om recruitment binnen onze organisatie verder uit te bouwen en hiermee jezelf te ontwikkelen.

Bij Pragmatics kun jij je als recruiter namelijk optimaal ontwikkelen en doorgroeien tot business manager. Maandelijks ontvang je een aantrekkelijk brutosalaris in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring. Verder kun je genieten van diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Uiteraard nodigen we je ook uit voor onze gezellige personeelsuitjes die we een paar keer per jaar organiseren. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Geïnteresseerd?

Laat van je horen! Een eerste kennismaking en selectie zal plaatsvinden met Rob Hounjet en Leonie Jacobs van Farrow + Dutch. 

Heb je nog vragen? Bel of mail met Leonie Jacobs: 06-18910085 / leonie@farrow.nl.