PRINCIPAL FiNANCIAL

Draag je als ervaren financial bij aan onze kernwaarden Professioneel, Proactief, Persoonlijk en Pragmatisch? Kom dan als pijler, waarop Pragmatics de toekomstige groei gaat realiseren, ons team van finance professionals versterken!

Werk aan diverse en complexe projecten als Principal Financial bij Pragmatics.
icon_id-w.svg

Over de functie

Als finance & control consultant voer je tijdelijke projecten uit bij onze opdrachtgevers. Als consultant of interim-manager help je hen bij het behalen of behouden van gezonde cijfers.

Als Principal bij Pragmatics draag je verder bij aan onze kernwaarden en ben je cultuurdrager en boegbeeld van de organisatie. Een pijler waarop Pragmatics de toekomstige groei gaat realiseren.

Wat verwachten we van je?

Als Principal Financial heb jij de ambitie om je ervaring in te zetten in complexe projecten.

Je bent sociaal en graag onderdeel van een succesvol team. Je kunt prima zelfstandig werken, voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving, houdt van gevarieerde werkzaamheden en van nieuwe uitdagingen. Je bent nauwkeurig en goed in je vak.

Om ons te verzekeren van de juiste match, maakt een assessment deel uit van de selectieprocedure.

Verder heb je…

  • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevante richting, zoals Bedrijfseconomie, Business Administration, Controlling of Bedrijfskunde en die opleiding eventueel aangevuld met een post-hbo of postdoctorale opleiding;
  • minimaal 10 jaar relevante werkervaring op het gebied van finance & control;
  • ervaring met MS Office-pakketten, reporting tools en met SAP of soortgelijke ERP-pakketten;
  • een future compatible instelling, leergierigheid en vak-nieuwsgierigheid;
  • een antenne om de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebeid op de voet te volgen en de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk en die van morgen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden (en je hebt het in je om die kennis over te brengen) en een open, proactieve en probleemoplossende houding.

Wat bieden we je?

Je krijgt een aanstelling bij Pragmatics enkrijgt de ruimte om jouw extra kwaliteiten en vaardigheden te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten. Je krijgt een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, 27 vakantiedagen, een pensioenregeling en een leaseauto.

Verder bieden we je een ondernemende en inspirerende omgeving die jou laat groeien als mens. Uiteraard nodigen we je ook uit voor onze gezellige personeelsuitjes die we een paar keer per jaar organiseren. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Geïnteresseerd?

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan via onze Talent Database op deze vacature.  

Bellen mag natuurlijk ook en wordt zeer gewaardeerd! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ralph Vanwersch of Roger Willems via 043 - 365 92 85.