business manager​​​​​​

Ben jij een commerciële topper met ervaring en opleiding in finance? Kom dan ons team versterken als (junior) business manager!

Pragmatics groeit! Bouw een nieuwe business unit op binnen onze organisatie.
icon_id-w.svg

Over de functie

Als business manager kom je terecht in een professionele omgeving, waar je veel samenwerkt met de andere business managers en stafafdelingen binnen onze organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor de groei van jouw business unit en het bereiken van het vastgestelde business unit resultaat. Je doet dat vanuit onze vestigingen in Maastricht en Eindhoven en binnen een team, waarin iedereen goed op elkaar is ingespeeld en jij je goed kunt ontwikkelen.

Wat verwachten we van je?

Je geeft leiding aan en bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en groei van jouw business unit.

Je stelt een business plan op en draagt zorg voor de kwaliteit van de uitvoering. Je stelt taakstellende budgetten op en zorgt voor het bereiken daarvan.

Daarnaast begeleid je de consultants en zorgt bij een plaatsing voor de juiste match. Je onderhoudt de contacten met medewerkers, ZZP'ers en klanten.

Verder heb je…

  • minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding en ervaring binnen het vakgebied finance & control;
  • een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;
  • als pré werkervaring in een commerciële functie of recruitment;
  • een commerciële mindset;
  • de vaardigheid om zelfstandig te acquireren en de markt te benaderen;
  • een energieke houding en help je met jouw enthousiasme mee aan onze groei.

Wat bieden we je?

Je krijgt een mooie kans om een eigen business unit binnen onze organisatie op te bouwen en hiermee jezelf te ontwikkelen.

Je krijgt een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, een leaseauto, 27 vakantiedagen en een pensioenregeling. Wil je naast je werk nog een opleiding volgen? Wij maken het mogelijk!

Uiteraard nodigen we je ook uit voor onze gezellige personeelsuitjes die we een paar keer per jaar organiseren. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Geïnteresseerd?

Laat van je horen! Solliciteer dan via solliciteren@pragmatics.nl op deze vacature. 

Voor meer informatie kun je bellen met onze HR manager, Friso Antonides: 043-3659285.