Werken bij Pragmatics

ROBIN DE WAAL

Robin de Waal uit Veldhoven kon na zijn opleiding op meerdere plekken aan de slag. Op basis van zijn gevoel koos hij voor Pragmatics en daar heeft hij geen moment spijt van.

 

 

“Na mijn Master in Finance opleiding in Tilburg ben ik in contact gekomen met Pragmatics. Ik heb me toen verdiept in de organisatie en ben vervolgens onbevangen het gesprek aan gegaan. Tijdens mijn gesprek met de business manager werd ik aangenaam verrast over de professionaliteit van het bedrijf. Het voelde meteen goed, wat erin resulteerde dat ik het team in Eindhoven mocht versterken.”

"Je bent niet puur een consultant, maar wordt ook bij andere zaken binnen Pragmatics betrokken."
Robin Evoluon

Direct aan de slag

“Er lag direct een mooie klus op me te wachten bij Medtronic. Ik ben ik in contact gebracht met Jeroen. Hij werkte al namens Pragmatics bij Medtronic en ik heb inmiddels zijn taken overgenomen. In de tussentijd heeft Pragmatics ervoor gezorgd dat ik een aantal trainingen heb afgerond, die van belang zijn om de functie goed uit te kunnen oefenen. De functie heeft namelijk enkele IT-aspecten, maar Jeroen en een aantal andere collega's hebben me goed op weg geholpen.”

Betrokkenheid

“Door de persoonlijke benadering binnen de organisatie, voelde ik me al snel thuis in en onderdeel van het bedrijf. Je bent niet puur een consultant, maar wordt ook bij andere zaken binnen Pragmatics betrokken. Pragmatics is flink aan de weg aan het timmeren in Eindhoven en ik ben er trots op, dat ik mijn steentje mag bijdragen een het uitbouwen van die business unit."