Werken bij Pragmatics

RENE MUIJRERS

René Muijrers is een consultant van het eerste uur. Afwisselende opdrachten en vele opleidingsmogelijkheden maken dat hij zich al bijna tien jaar helemaal op z'n plek voelt bij Pragmatics.

 

 

“Sinds november 2011 ben ik in dienst als finance consultant bij Pragmatics. Het leek mij interessant om verschillende bedrijven te zien en om bij klanten mee te helpen om zaken te verbeteren. Ik heb het geluk gehad om bij verschillende bedrijven te mogen uithelpen. Soms korte projecten, soms lange projecten. Wat daarnaast helpt om jezelf verder te ontwikkelen is de investeringen die Pragmatics doet. Niet alleen interne cursussen worden aangeboden, maar dankzij Pragmatics heb ik ook de mogelijkheid gehad om een post-hbo opleiding tot financial controller én de Master of Business Administration (MBA) af te ronden.”

"Dankzij Pragmatics heb ik een post-HBO en een master opleiding kunnen afronden."
Pragmatics Maastricht

Sparren

“Hoewel je werkzaam bent bij klanten, waarmee je een warme band opbouwt, blijf je onderdeel uitmaken van de Pragmatics groep. De eigen collega's zie je geregeld tijdens bijvoorbeeld intervisies, trainingen en borrels en andere personeelsbijeenkomsten. Ook is het fijn dat je, indien gewenst, met eigen collega's kunt sparren over een bepaald probleem. De kans is groot dat collega's soortgelijke problemen hebben meegemaakt, waardoor problemen sneller en beter kunnen worden afgehandeld.”

Persoonlijke band

“Als Zuid-Limburger heb ik een tijdje met mijn vriendin samengewoond in Den Bosch. Het fijne van Pragmatics was ook dat de overstap van kantoor Maastricht naar kantoor Eindhoven makkelijk was. Hierdoor heb ik ook interessante projecten in Noord-Brabant en in Gelderland kunnen uitvoeren. Diverse projecten heb ik echt als geweldig ervaren en had ik achteraf ook niet willen missen. Nu ben ik weer 'terug' in kantoor Maastricht en het leuke, informele en familiaire gevoel heb ik weer direct gevonden. Je merkt dat de persoonlijke band een fundament is om samen vooruit te gaan!"