Werken bij Pragmatics

Kim Noldus

De Roermondse Kim Noldus ademt ambitie. Het aangaan van nieuwe uitdagingen en het stellen én bereiken van doelen kenmerken haar carrièrepad.

 

 

“Na mijn mbo-opleiding werkte ik als finance medewerker bij een ICT-bedrijf in Weert. Daar promoveerde ik naar assistent controller en maakte ik twee bedrijfsovernames mee. Mijn avonduren besteedde ik aan de afronding van de hbo-opleiding bedrijfseconomie én de post-hbo-opleiding Managerial Controlling. Na het faillissement van mijn werkgever ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond ik in 2013 als finance consultant bij Pragmatics.”

"Je wordt pas ergens geplaatst als het van beide kanten goed voelt en het op alle vlakken een match lijkt te zijn."
Pragmatics Maastricht

Persoonlijke aanpak

“Ondanks dat je de meeste collega’s weinig ziet, ben je toch onderdeel van een warm team. Vanuit die basis ga je uitdagende projecten aan en ontwikkel je je kennis en vaardigheden. Naast het zoeken naar een match in competenties en ervaringen wordt er door Pragmatics ook goed gekeken naar de persoonlijkheid van consultants. Je wordt pas ergens geplaatst als het van beide kanten goed voelt en het op alle vlakken een match lijkt te zijn. Tijdens mijn werk voor Pragmatics heb ik kennisgemaakt met nieuwe organisaties en werkzaamheden én de ruimte gekregen verantwoordelijkheden naar me toe te trekken. Dat heeft waardevolle leermomenten opgeleverd.”

Uitdagingen

“De functie van interim financial is erg afwisselend. Ik heb onder andere gewerkt als financieel analist/business controller bij Boston Scientific in Kerkrade. Bij diezelfde organisatie heb ik ook een opdracht uitgevoerd als Projectlead Capital Equipment Back Office Chapter. Ook heb ik diverse functies vervuld bij Sitech. Er zijn en blijven altijd uitdagingen op het gebied van finance & control!"