Werken bij Pragmatics

Dave van Haen

Dave van Haen komt uit Sittard en werkt al enkele jaren als finance professional bij Pragmatics. In veranderende organisaties is er volgens Dave altijd één constante factor: de flexibele schil.

Waardevolle werkervaring

“Interim-bureaus hebben hun handen vol aan de grote en vaak ook complexe vraag naar interim-professionals. Ook Pragmatics is een dynamische en groeiende organisatie. Toch gaat die groei niet ten koste van de persoonlijke benadering. In gesprekken met de managing partners voelde ik dat Pragmatics goed voor haar consultants zorgt. Dat is een van de redenen dat ik voor Pragmatics heb gekozen Bovendien doe je als interim-professionals in korte tijd een berg werkervaring op. Je leert organisaties kennen, bouwt netwerken op, bent door je flexibiliteit multi-inzetbaar en werkt van uitdaging naar uitdaging.”

"Je leert organisaties kennen, bouwt netwerken op, bent door je flexibiliteit multi-inzetbaar en werkt van uitdaging naar uitdaging.”
Dave Haen Pragmatics

Korte lijnen

“Ondanks dat je de meeste collega’s weinig ziet, ben je toch onderdeel van een warm team. Vanuit die basis ga je uitdagende projecten aan en ontwikkel je je kennis en vaardigheden. Naast het zoeken naar een match in competenties en ervaringen wordt er door Pragmatics ook goed gekeken naar de persoonlijkheid van consultants. Je wordt pas ergens geplaatst als het van beide kanten goed voelt en het op alle vlakken een match lijkt te zijn. Tijdens mijn werk voor Pragmatics heb ik kennisgemaakt met nieuwe organisaties en werkzaamheden én de ruimte gekregen verantwoordelijkheden naar me toe te trekken. Dat heeft waardevolle leermomenten opgeleverd.”

Blik op de toekomst

“De komende jaren wil ik nog meer ervaring opdoen als interim-consultant voor verschillende interessante organisaties. Daarnaast wil ik mijn netwerk verder uitbouwen. Zó hoop ik in de toekomst de stap naar business controller of misschien zelfs business manager te kunnen zetten.”