Werken bij Pragmatics

Aissam Chiki

Een leven lang leren. Dat is het motto van consultant Aissam Chiki. Sinds hij bij Pragmatics in dienst is, vertoont zijn leercurve naar eigen zeggen een stijgende lijn.

Nieuwe uitdaging

“Veel afgestudeerde financials beginnen hun loopbaan bij een interim bureau, om zo snel veel werkervaring op te doen. Na verloop van tijd zie je dat veel van hen toch in vaste dienst gaan bij een bedrijf. Bij mij is dat precies andersom.” Aan het woord is Consultant Aissam Chiki. “Na mijn studie Bedrijfseconomie aan Zuyd Hogeschool heb ik zo’n 14 jaar lang in vaste dienst bij een aantal Limburgse bedrijven gewerkt. Maar op een gegevens moment begon het te kriebelen; ik merkte dat ik behoefte had aan een nieuwe uitdaging. Ik kwam in gesprek met Pragmatics en kreeg de kans om als interimmer aan de slag te gaan.”

“Ik wil me graag richting business controlling ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij Pragmatics deze kans krijg!”
Aissam Chiki bij Pragmatics

Persoonlijke groei

“Als interim financial kom je bij uiteenlopende organisaties over de vloer”, vertelt Aissam. “Mijn eerste opdracht voor Pragmatics voerde ik uit bij Medtronic, een multinational die oplossingen biedt op het gebied van gezondheidszorg. Ook werkte ik voor Lybrae, een projectconsultancy en adviesbureau. Ik zie in elke opdracht een kans om te groeien.” Volgens Aissam zit die ontwikkeling niet alleen in het vergroten van vakkennis: “Elke organisatie heeft een eigen cultuur en elke afdeling heeft een eigen dynamiek. Als consultant leer je om je zaken snel eigen te maken en je flexibel op te stellen. Ook je communicatieve vaardigheden verbeteren. Je groeit dus ook als persoon.”

Blijven ontwikkelen

Pragmatics vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en investeert daarom in opleidingen en trainingen. “Dat was voor mij een belangrijke reden om voor deze werkgever te kiezen”, legt Aissam uit. “Ik heb al diverse trainingen en workshops gevolgd. De trainingen Persoonlijke Presentatie en Linkedin maken standaard onderdeel uit van de onboarding van nieuwe medewerkers. Daarnaast heb ik onder andere deelgenomen aan interessante trainingen over de onderwerpen Agile, Power BI en Datalekken. Aissam heeft een duidelijk beeld van de toekomst. “Ik wil me graag richting business controlling ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij Pragmatics deze kans krijg!”