Wat bieden we onze opdrachtgevers?

 

Uw externe talentpool!
Elk bedrijf wil een werkbare balans hebben tussen ‘vast’ en ‘flexibel’ talent om snel en flexibel te reageren op veranderingen binnen en buiten de organisatie. Dus kunnen putten uit resources die direct beschikbaar zijn omdat er geen tijd is voor langdurige werving en selectietrajecten of opleidingstrajecten. De ontwikkeling van talent komt hierdoor steeds meer te liggen bij specialisten. Door de vergrijzing en ontgroening is talent schaars.

Pragmatics begrijpt dit als geen ander en wij leiden onze interim professionals op en matchen deze met passende opdrachten en functies. Wij hebben een groot bestand van ervaren en gespecialiseerde freelance interim professionals, waardoor we snel de juiste persoon kunnen inzetten. Wij kruipen hiervoor in de huid van onze opdrachtgevers, maar weten ook het hart te raken van de nieuwe arbeidsgeneratie! 

Pragmatics garandeert de juiste interim professional
Onze interim professionals zijn geselecteerd en getraind op competenties die interim medewerkers succesvol maken: klantgerichtheid, proactief gedrag, uitstekende communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit die resulteert in het gewenste resultaat. Voor al onze consultants geldt verder dat ze expertise hebben op hun vakgebied en beschikken over een Hbo- of universitaire opleiding.

Business Manager als klankbord
Onze business managers hebben een gedegen financiële opleiding en ruime ervaring als financial bij grote bedrijven. Daarom zijn zij een prima sparringpartner voor u en kunnen u als geen ander adviseren hoe u een probleem of project aanpakt en wie het beste past op een uitdagende klus. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de recruitment van onze consultants en freelance interim professionals. Hierdoor kennen zij niet alleen uw organisatie en wensen, maar ook de kennis en ervaring van onze consultants en maken de perfecte match voor u!

Projectevaluaties
Onze business managers houden scherp in de gaten of de inzet van onze interim professionals naar uw tevredenheid verloopt. Hiervoor plannen we regelmatig projectevaluaties; een open driehoeksgesprek tussen u, uw interim professional en onze business manager. U kunt aangeven wat u van de inzet en de prestaties van onze consultants vindt en wat eventueel nog beter kan. Onze consultants denken met u mee en onze business managers geven u gratis advies! Bovendien coachen zij onze interim professionals naar aanleiding van de gemaakte afspraken.