Wie zijn we?

Fulfilling challenges! Ons ambitieus mission statement!
Door groei, fusies en efficiencyverbeteringen veranderen organisaties continu en het is een grote uitdaging om hierbij ‘in control’ te blijven. Pragmatics is uw partner voor het realiseren van al uw business control uitdagingen! Onze consultants en interim managers begrijpen uw uitdagingen en hebben de kennis en capaciteit om uw financiële processen en efficiency te verbeteren, uw vernieuwings- en veranderprojecten te leiden of te ondersteunen en vervullen tijdelijke functies als financieel manager of financieel specialist.

Pragmatics is sinds 2010 actief op de markt voor finance & control professionals. De business managers van Pragmatics hebben echter al bijna 20 jaar ervaring met het succesvol inzetten van finance & control professionals bij gerenommeerde bedrijven – profit en non-profit – en wij bieden een uitstekende kwaliteit tegen concurrerende tarieven.

Specialisten in Finance & Control
Pragmatics levert hoogwaardig advies en flexibele inzet van finance & control professionals op de vakgebieden business control, accounting & reporting, governance, risk-, project- en verandermanagement. Ook biedt Pragmatics een instroomoptie voor de invulling van uw vacatures.

Wij garanderen een perfecte match tussen uw wensprofiel en onze kandidaten.

Hierbij kijken we niet alleen naar de harde eisen van de functie, maar vooral  ook naar de competenties en persoonlijkheid door de inzet van assessments en trainingen aan de Pragmatics Academy.

Pragmatisch werken
Pragmatisch werken is de interim professionals van Pragmatics op het lijf geschreven. Zij begrijpen wat u van hun verlangt en waar het in de interim opdracht om draait! De vier P's in het logo van Pragmatics staan voor onze vier kernwaarden, vertaald in essentiële  persoonlijke capaciteiten:

  • Professioneel; kunnen managen, sturen, plannen en organiseren.
  • Pragmatisch; rationeel, praktisch kunnen denken en doen.
  • Proactief; strategisch, vooruit kunnen denken.
  • Persoonlijk; sociaal, mensgericht kunnen denken en handelen.

Perfecte match op kennis en persoonlijkheid
Wie is de persoon achter het CV? Heeft iemand wel leidinggevende vaardigheden? Is iemand wel resultaatgericht of doortastend en communicatief sterk? Kan de interim manager onder druk werken? Past de persoon in de groep? Vragen die elke organisatie zicht stelt bij het inhuren van interim professionals!

Uniek in onze dienstverlening is de perfecte match tussen onze kandidaten en uw wensprofiel van de in te vullen functie of opdracht. We matchen niet alleen op de harde eisen - kennis en ervaring - maar ook op de gewenste competenties en persoonlijkheid. Met behulp van online vragenlijsten en valide  persoonlijkheids- en competentietesten brengen wij het talent en de valkuilen van onze professionals haarscherp in beeld! Hierdoor garanderen we een interim professional die bij u past en die waarde toevoegt aan uw bedrijfsvoering.

Virtuele community van finance professionals
Pragmatics trekt geen grenzen om haar bedrijf maar wil een netwerkorganisatie zijn. Hierbij speelt de inzet van sociale media een belangrijke rol. Pragmatics streeft naar een virtuele community van finance professionals waarbij kennisdelen een belangrijke rol speelt. Zowel onze medewerkers, ZZP’ ers, als onze opdrachtgevers  kunnen hierin deelnemen en  zakelijke en sociale nieuwtjes met ons delen op Linkedin, Facebook en Twitter. U kunt zich aanmelden voor onze LinkedIn groepen Pragmatics Financials  en ZZPragmatics .