Talentvolle collega’s gezocht!

7a

Financiële vacatures

Als finance professional in dienst bij Pragmatics

Wil je graag uitdagende en afwisselende opdrachten uitvoeren op het gebied van finance & control? Vind je een goede werksfeer belangrijk en is persoonlijke ontwikkeling een doel van  je? Wil je graag projectmatig werken maar toch een vast contract? Heb je minimaal een Hbo-opleiding op financieel gebied, ben je ambitieus en voldoe je aan ons competentieprofiel voor consultants? Reageer dan op een vacature of doe een open sollicitatie!

Ons mission statement ‘Fulfilling challenges’ geldt ook voor onze consultants! Bij Pragmatics staat jouw persoonlijke carriereontwikkeling centraal. De start is een wetenschappelijk valide en betrouwbaar assessment; een spiegel van je persoonlijkheid en professionele competenties. Hierna spreken we een persoonlijk ontwikkeltraject met je af. Dit bestaat uit zeer gewaardeerde, vakgerichte opleidingen zoals Financial Controller of Registercontroller, maar ook professionele trainingen en intervisie bijeenkomsten. Je werkt dus niet alleen aan je deskundigheid, maar ook aan je professionele competenties zoals adviesvaardigheden, projectmanagement en communicatieve vaardigheden. We bieden je een ervaren coach, een marktconform salaris met een individuele bonus en een auto van de zaak. Je wordt opgenomen in een ambitieus team van enthousiaste medewerkers.

Een nieuwe baan via Pragmatics

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op financieel gebied? Wil je eerst de tijd krijgen om te beoordelen of een nieuwe werkgever en functie echt bij je passen? Reageer dan op een van onze vacatures of doe een open sollicitatie. Wij bieden onze gerenommeerde opdrachtgevers een instroomoptie aan bij hun vacatures. Zo krijgen kandidaat en opdrachtgever na een afgesproken detacheringsperiode de mogelijkheid om een arbeidscontract aan te gaan.

Registreren

Mocht je niet direct een vacature, opdracht of tijdelijke functie zien die je aanspreekt, dan kun je je toch al registreren bij Pragmatics. Je vult dan je persoonlijke gegevens in en doorloopt  alvast de persoonlijkheids- en de competentietest. Zodra wij constateren dat je matcht met een opdracht of functie die bij je past, krijg je van ons een bericht. Je kunt dan eerst bekijken of de opdracht/functie en de werkgever je bevallen. Pas als je ons toestemming geeft, sturen wij je gegevens door naar onze opdrachtgevers.

Aan de slag voor Pragmatics? Registreer je hier Login

Vacature Eindhoven

Vacatures & Interim opdrachten

Werkgevers op zoek naar ideale kandidaat