Vacature Medewerker Marketing & Communicatie “Zet jij Pragmatics op de kaart?”

Ben jij een hands-on marketing- en communicatiemedewerker die bekend is met content marketing, prospects, employer branding, customer journey, Google Analytics en social media? Voel jij haarfijn aan welke boodschap er naar verschillende doelgroepen via diverse kanalen gecommuniceerd moet worden? Dan hebben wij een geweldig aanbod voor jou!

Pragmatics is een toegankelijke, dynamische en jonge organisatie die interim professionals en medewerkers bemiddelt voor uitdagende finance & control opdrachten. Wij groeien snel en zijn daarom per direct op zoek naar een marketing- en communicatiemedewerker die Pragmatics top of mind plaats bij onze (potentiële) opdrachtgevers en interim professionals.

Medewerker Marketing en Communicatie

 (24-32 uur)

De functie
Als medewerker Marketing en Communicatie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de marketing- en communicatiestrategie van Pragmatics en vertaalt dit naar innovatieve plannen. In nauwe samenwerking met de managing partners geef je invulling aan het corporate communicatiebeleid om zo het gewenste imago van Pragmatics te versterken en Pragmatics optimaal op de kaart te zetten. Daarnaast behoort de interne en externe communicatie, het opzetten van publiciteitscampagnes, de samenstelling van nieuwsbrieven, interviews, online magazine en drukwerk en het website- en social mediabeheer tot jouw werkzaamheden. Tot slot behoort de organisatie van events, inloopdagen en seminars tot jouw takenpakket.

De perfecte match
Vol enthousiasme ga jij ervoor zorgen dat iedereen weet wie we zijn en wat we doen. Je werkt graag in een klein team samen met mensen die je waarderen en respecteren. Je signaleert de werkzaamheden en pakt ze op en vindt het leuk om als allrounder bezig te houden met marketing- en communicatiewerkzaamheden in de volle breedte van de organisatie.

Verder heb je:

 • Een afgeronde HBO- of WO opleidingMarketing & Communicatie.
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Goede communicatieve skills en een positief kritische werkhouding.
 • Ervaring met social media, WordPress, MailChimp, SEO, CRM en Google Analytics.
 • De volgende competenties: ondernemend, creatief, analytisch, nauwkeurig, zelfsturend, sociaal en zelfstandig.
 • Een open, proactieve en probleemoplossende houding.
 • De drive om mee te werken aan een kwalitatieve groei van Pragmatics, ben je flexibel inzetbaar en ga je uitdagingen niet uit de weg.

Wij bieden jou

 • De mogelijkheid om binnen een snel groeiende en enthousiaste organisatie jouw carrière als marketing- en communicatieprofessional verder te ontwikkelen.
 • Leuke en enthousiaste collega’s waarmee je nauw samenwerkt.
 • Oprechte en persoonlijke aandacht ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van opleidingen en trainingen.
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, en een goede pensioenregeling.

Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt?
Bel voor meer informatie met Ralph Vanwersch, Managing Partner, tel. 043 – 365 92 85 of e-mail r.vanwersch@pragmatics.nl. Of stuur direct jouw motivatie en curriculum vitae naar k.raes@pragmatics.nl.

No Comments Yet.

Laat een reactie achter