Vacature Eindhoven

Stroomt er, naast een passie voor cijfers,  dynamiek en avontuur door je aderen? Vind jij ook dat stilstand achteruitgang is? En ben jij er klaar voor om dé financial van de toekomst te worden?

Finance consultant bij Pragmatics Eindhoven!

Maak als finance & control-professional op het gebied van business control, accounting & reporting, risk-, project- en verandermanagement je ambities waar. Vanuit de zekere basis van Pragmatics Eindhoven ervaar je de dynamiek van het werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers: van internationale spelers, woningcorporaties, overheid tot gerenommeerde industriële organisaties.

De financiële wereld begeeft zich midden in een razendsnelle opmars van technologische ontwikkelingen en nieuwe regelgevingen. Ontwikkelingen die onze sector voorgoed zullen veranderen. Loop samen met ons voorop in die ontwikkeling! Jij, jouw kennis en jouw vaardigheden zijn bepalend voor het succes van onze opdrachtgevers. Daarom stellen wij kennisdeling en persoonlijke groei en ontwikkeling voorop om van jou de financial van de toekomst te maken. Zo helpen wij samen onze opdrachtgevers in het behouden, behalen en verder uitbouwen van gezonde cijfers!

Ben jij een beginnende consultant of een ervaren professional met 1 tot 8 jaar werkervaring op het gebied van accountancy, control, reporting of finance? Heb je een HBO- of WO-opleiding in Financieel Management, Bedrijfseconomie, Business Administration of Controlling genoten? En wil jij door ons klaargestoomd worden tot financial van de toekomst? Vul dan hier je gegevens in en maak geheel vrijblijvend kennis met ons. Graag kijken we samen met jou wat wij voor jouw toekomst kunnen betekenen. Bekijk hier wat werken bij Pragmatics inhoudt.

No Comments Yet.

Laat een reactie achter