Talentmanagement

Pragmatics is een open, dynamische en jonge organisatie, waar de ontwikkeling van talent als cruciaal wordt gezien. Hierbij staan training, opleiding en coaching centraal. Goede mensen bepalen het succes van onze interimopdrachten en projecten en dus de tevredenheid van onze klanten. Goede mensen bepalen dus ook het succes van  Pragmatics. Logisch dus dat talentmanagement centraal staat in onze organisatie.

Kennis is een absolute voorwaarde voor het vervullen van elke opdracht of functie. Maar alléén kennis is niet voldoende! Onze opdrachtgevers eisen de vaardigheid om deze kennis praktisch toe te passen en zichtbaar, succesvol gedrag. Daarom beschikt Pragmatics over een uniek talentmanagement tool. De kennis en ervaring van onze medewerkers en ZZP’ers ligt hierin gestructureerd vast, maar ook hun unieke competenties en persoonlijkheidskenmerken. Pragmatics beschikt over online assessments om zowel de competenties als de persoonlijkheidskenmerken wetenschappelijk en objectief te meten. Bovendien hebben we normprofielen voor financiële functies opgesteld, waarmee onze consultants of potentiële medewerkers gematcht kunnen worden. In één oogopslag wordt duidelijk of iemand aan een wensprofiel voldoet en wat het doorgroeipotentieel is door trainingen, opleidingen en coaching. Door projecten en werkzaamheden te kiezen die aansluiten bij de persoonlijke talenten, zal er een natuurlijke match ontstaan tussen consultant en opdracht.

Pragmatics heeft een performance managementsysteem (coachingscyclus) ontwikkeld voor het effectief coachen en ontwikkelen, maar ook het systematisch beoordelen en evalueren van het talent van onze consultants.

Onze sleutel tot succes is mensen te laten doen waar ze van nature goed in zijn! 

Pragmatics Academy
De focus in de Pragmatics Academy ligt op het ontwikkelen van kennis – met name voor jonge, eigen consultants – en persoonlijke ontwikkeling. ZZP’ ers zullen veelal geen gebrek aan kennis hebben, maar wel behoefte hebben aan het verder professionaliseren van hun  competenties. Het delen van kennis en het geven van trainingen beperken we niet tot onze eigen consultants. Ook onze ZZP’ ers kunnen deelnemen aan trainingen.

De Pragmatics Academy verzorgt trainingen op het gebied van:

  • SAP
  • Prince 2
  • Excel voor gevorderden
  • Projectmanagement en -control
  • Verandermanagement
  • Persoonlijke presentatie

Voor onze opdrachtgevers en interim professionals verzorgt de Pragmatics Academy  rondetafelbijeenkomsten, seminars en webinars. Actuele thema’s, zoals veranderingen in de aansturing van de zorg of Biomimicry, waarbij de natuur het uitgangspunt vormt voor Business Change Management, staan hierin centraal.