Medior Controllers voor Maastricht en Eindhoven.

Happy new year? Controllers, welcome @ Pragmatics!

Toe aan de volgende stap in je finance & control carrière? Heb je zin om 2017 te beginnen met een nieuwe uitdaging, bij een ambitieus en dynamisch bedrijf waar je carrière een echte boost krijgt? Durf je het aan? Welkom bij Pragmatics!

Waarom Pragmatics?

Pragmatics is een succesvol en sterk groeiend bedrijf op het gebied van financieel interim management en consultancy, met meer dan 50 professionals aan het werk bij internationale opdrachtgevers.  Vanwege de toenemende vraag van nieuwe en bestaande klanten, zijn wij per direct op zoek naar medior controllers die zich verder willen ontwikkelen.

Hoe ziet jouw 2017 er dan uit?

Na de feestdagen is het gedaan met de rust! Je start met een tijdelijk project bij één van onze opdrachtgevers in jouw regio. Door te werken in onze branche, ontwikkel jij je sneller dan bij een vaste functie binnen hetzelfde bedrijf. Bij Pragmatics maak je namelijk op relatief korte termijn kennis  met verschillende opdrachtgevers in verschillende functies. Hierbij werk je bijvoorbeeld als controller, business analist, hoofd administratie of finance manager. Natuurlijk wordt elk project afgestemd op jouw kennis, kunde en ambities in lijn met je persoonlijk ontwikkelplan.

Na het werk kom je geregeld naar ons kantoor in Maastricht of Eindhoven omdat we een teammeeting, workshop of training hebben georganiseerd. Altijd gezellig om je collega’s weer te zien, om kennis en ervaring te delen. Uiteraard ben je welkom bij onze personeelsuitjes die we een aantal keer per jaar organiseren. We sluiten elk jaar weer af met een gezellige Kerstmeeting onder het genot van een hapje en drankje. Hopelijk ben jij daar volgend jaar ook bij?!

Bekijk hier onze bedrijfsvideo voor een eerste indruk.

Pas jij bij Pragmatics?

Als nieuwe collega heb jij de ambitie om je carrière in finance & control naar een volgend niveau te brengen. Je bent sociaal en graag onderdeel van een succesvol team. Uiteraard kun je prima zelfstandig werken, je voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving, je houdt van gevarieerde werkzaamheden en nieuwe uitdagingen. Je bent nauwkeuring en professioneel in je vak en baseert je advies op feiten, cijfers en onderbouwde forecasts.

Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO- of WO opleiding in een relevante richting (bij voorkeur aangevuld met een post-HBO of postdoctorale opleiding).
  • Minimaal drie en maximaal acht jaar relevante werkervaring op het gebied van finance & control.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).
  • Ervaring met Excel en overige MS Office pakketten.
  • Ervaring met SAP.
  • Een open, proactieve en probleemoplossende houding.
  • De drive om mee te werken aan een kwalitatieve groei van Pragmatics.

Wat bieden wij jou?

Veel! Je krijgt een solide aanstelling bij Pragmatics en kunt heel 2017 rekenen op een goed salaris, uitdagende projecten, teammeetings met leuke collega’s, workshops en trainingen. Tijdens één van je 27 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) kun je gelukkig even tot rust komen. Een studie en een auto van de zaak behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk hebben wij gedacht aan je pensioen en stimuleren wij je bijdrage door interessante bonusregelingen waardoor je misschien een keer extra op vakantie kunt gaan.

Om ons te verzekeren van de juiste match, maakt een psychologisch assessment deel uit van de selectieprocedure.

In januari starten bij Pragmatics?

Zou je willen werken bij Pragmatics? Solliciteer dan op deze vacature. Bellen mag natuurlijk ook en wordt zeer gewaardeerd!

Solliciteer nu

 

Contactinformatie:
Voor meer informatie over Pragmatics of deze vacature kun je contact opnemen met Roger Willems (Maastricht) via 043-365 92 85 of met Annemarie Valentijn (Eindhoven) via 040-240 99 61en kijk op onze website.

Pragmatics BV
Maastricht: Australiëlaan 60, 6199 AA  Maastricht Airport
Eindhoven: Luchthavenweg 81, 5657 EA Eindhoven

No Comments Yet.

Laat een reactie achter