Even voorstellen: Business Manager Davy van Dijk

Op onze locatie in Eindhoven ontstond deze zomer behoefte aan een nieuwe Business Manager die de contacten met opdrachtgevers, relaties en consultants onderhoudt. Consultant Davy van Dijk (25) greep de uitdaging met beide handen aan en mag zich vanaf 1 augustus de nieuwe Business Manager van Pragmatics in Eindhoven noemen.

Financial met commerciële drive

Davy werkt sinds een jaar als Medior Consultant voor Pragmatics in Eindhoven. “Ik ben een echte financial”, vertelt Davy. “Maar wel een met een commerciële drive. In het verleden heb ik altijd de commercie opgezocht. Zo heb ik meerdere banen gehad in de verkoop. En tijdens een opdracht via Pragmatics heb ik een jaar lang als financial consultant voor een saleskantoor gewerkt. Ik vind het dan ook erg leuk om als Business Manager aan de slag te gaan. Het meest geniet ik van de contacten met klanten, relaties en medewerkers. Daar krijg ik echt energie van!” Dat hij een achtergrond als financial heeft, ziet Davy als een voordeel: “Ik benader vragen van opdrachtgevers niet alleen vanuit mijn functie als Business Manager, maar ook vanuit de inhoud. Met mijn opleiding Bedrijfseconomie en werkervaring binnen de finance & control zit ik dicht op de financial.”

Davy van Dijk in het centrum van Eindhoven

Persoonlijk contact centraal

Davy staat voor de uitdaging om Pragmatics in de regio Eindhoven verder op de kaart te zetten. “Onze vestiging in Eindhoven is nog vrij nieuw en we willen graag vaste voet aan grond krijgen. Dat begint met het vergroten van onze naamsbekendheid en het aanhalen van relaties. Ik ben opgegroeid in de buurt van Eindhoven en woon tegenwoordig in de stad zelf. Daardoor heb ik een uitgebreid netwerk dat ik de komende tijd ga uitbouwen. Ik wil echt aan de weg timmeren.” Volgens Davy staat een persoonlijke aanpak hierbij centraal. “Ik ben ervan overtuigd dat je opdrachtgevers en werknemers kunt binden door oprechte interesse en oplossingen op maat. Deze visie sluit naadloos aan bij de werkwijze van Pragmatics. Niet voor niks staat Pragmatics bekend als organisatie die een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel heeft staan.”

Davy maakt graag persoonlijk kennis met u. U bereikt hem via 06-83578242 of d.vandijk@pragmatics.nl. 

No Comments Yet.

Laat een reactie achter