De controller van de toekomst

Ben jij de controller van de toekomst?

Je hoeft natuurlijk niet in een glazen bol te kunnen kijken, maar als toekomstig controller bij Pragmatics verbeter je de control van onze opdrachtgevers en laat je een blijvende indruk achter op basis van je kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. Je creëert niet alleen een betere toekomst voor onze opdrachtgevers, maar ook voor jezelf en Pragmatics.

Pragmatics is een toegankelijke, dynamische en jonge organisatie die interim professionals en medewerkers bemiddelt voor uitdagende finance & control opdrachten. Wij groeien snel en zijn daarom op zoek naar junior controllers die willen werken aan hun eigen carrièrepad. Want dit is wat wij samen doen.

Gedurende je loopbaan, groei je onder begeleiding van Pragmatics in de rol van een business controller. Als controller van de toekomst, ben je in staat om naast financiële vraagstukken, ook organisatorische en strategische vraagstukken aan te pakken. Je signaleert kansen en bedreigingen en geeft als volwaardig business partner strategisch advies aan het management.

Voor zowel onze vestiging in Eindhoven als Maastricht zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten voor de rol van:

Junior controller (32 tot 40 uur)

De functie

Als ‘controller van de toekomst’ ben je flexibel, want ook je projecten zijn heel divers. De ene keer ondersteun je de business controller of CFO tijdens de implementatie van een nieuw systeem. De andere keer stel je managementrapportages op en maak je begrotingen.

Als junior controller bij Pragmatics krijg je de kans om op korte termijn te werken bij verschillende bedrijven. Zo krijg je vliegensvlug werkervaring, breid je je kennis snel uit en blijft je baan uitdagend. Door het volgen van opleidingen, trainingen, workshops en coaching, blijf je leren en groeit tegelijkertijd je meerwaarde voor onze opdrachtgevers.
Bekijk hier jouw toekomstige opdrachtgevers.

De perfecte match

Je hebt een gezonde ambitie om carrière te maken in finance & control. Je bent graag onderdeel van een team en werkt graag met mensen die je waarderen en respecteren. Je voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving en houdt van gevarieerde werkzaamheden. Je houdt niet van ‘nattevingerwerk’ maar baseert je advies op feiten, cijfers en onderbouwde forecasts.

Verder heb je:

 • Een afgeronde HBO- of WO opleiding in een relevante richting (Bedrijfseconomie, Business Administration, Controlling of Bedrijfskunde).
 • Maximaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van finance & control.
 • Goede communicatieve skills, ben je sociaal en spreek je een aardig woordje Engels.
 • Ervaring met Excel en overige MS Office pakketten.
 • Bij voorkeur gewerkt met SAP.
 • Een open, proactieve en probleemoplossende houding.
 • De drive om mee te werken aan een kwalitatieve groei van Pragmatics, ben je flexibel inzetbaar en ga je uitdagingen niet uit de weg.

 Wat bieden wij jou?

 • Een mooie toekomst in finance & control, waarin werk- en privé goed in balans zijn.
 • Leuke en enthousiaste collega’s die je ontmoet bij teammeetings, social events en (interne) opleidingen.
 • Oprechte en persoonlijke aandacht ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een uitgestippeld jaarlijks ontwikkelplan op basis van onze uitgebreide coaching-cyclus.
 • Je krijgt een aanstelling voor één jaar bij Pragmatics met de intentie tot een vast dienstverband.
 • Je werkt aan uitdagende projecten van gemiddeld 6 tot 9 maanden bij gerenommeerde opdrachtgevers bij jou in de regio, natuurlijk afgestemd op jouw ambities, competenties en ontwikkelplan.
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, eventueel een leaseauto, opleidingsbudget en een goede pensioenregeling.

Een psychologisch assessment zal deel uitmaken van de uiteindelijke selectieprocedure.

Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt?

Wil je graag weten hoe jouw toekomst eruit ziet bij Pragmatics? Registreer je dan via onze website of reageer op de vacature via deze link: solliciteer.nu. Bellen mag natuurlijk ook!

Contactinformatie:
Voor meer informatie over Pragmatics of deze vacature kun je contact opnemen met Annemarie Valentijn (Eindhoven) via 040-240 99 61 of met Roger Willems (Maastricht-Airport) 043 - 365 92 85.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo op YouTube.

Pragmatics BV
Maastricht: Australiëlaan 60, 6199 AA  Maastricht - Airport
Eindhoven: Luchthavenweg 81, 5657 EA Eindhoven - Airport

No Comments Yet.

Laat een reactie achter