Wij zoeken collega’s voor onze nieuwe vestiging in Eindhoven!

Meegroeien met Pragmatics?

Wij zoeken collega’s voor onze nieuwe vestiging in Eindhoven!

Sinds de start 6 jaar geleden in Maastricht Airport, zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor finance & control professionals. Inmiddels ondersteunen 50 professionals veel toonaangevende bedrijven in Zuid-Nederland, zowel in de profit als de non-profit sector. Tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, dankzij de enthousiaste inzet van onze consultants.

Om deze groei te faciliteren, hebben wij in 2016 een nieuwe vestiging geopend in Eindhoven. Voor deze vestiging zijn wij op zoek naar nieuw talent! Zowel beginnende consultants als zeer ervaren professionals.

Wij zijn ook op zoek naar talent om onze groei te managen en te faciliteren. Hebt u commercieel talent, bent u een ervaren talentmanager of hebt u talent voor marketing & communicatie? (ervaring met social media/e-marketing is een must), ook dan willen wij graag met u kennis maken!

Kijk op onze bedrijfsvideo en ontdek wat onze medewerkers van hun baan bij Pragmatics vinden.

Wilt u solliciteren bij Pragmatics? Reageer dan op een van onze vacatures of registreert u zich in onze talentpool.

Pragmatics is een open, dynamische en jonge organisatie, waar de ontwikkeling van talent als cruciaal wordt gezien. Hierbij staan training, opleiding en coaching centraal. Goede mensen bepalen het succes van onze interim opdrachten en projecten en dus de tevredenheid van onze klanten.

Goede mensen bepalen het succes van Pragmatics!