Renate van Neerven versterkt Pragmatics Eindhoven

Sinds Pragmatics zeven jaar geleden haar eerste stappen op de markt voor finance & control-professionals zette, ging het snel. Nog altijd zit deze jonge organisatie in de groeicurve die toen werd ingezet. In 2016 werd naast het hoofdkantoor op Maastricht Airport dan ook een tweede vestiging in Eindhoven geopend. Met de komst van Renate van Neerven (1 september dit jaar) verstevigt Pragmatics haar positie in Noord-Brabant. Renate brengt 17 jaar werkervaring op het gebied van Finance & Control én bovenal een stevige dosis ambitie en gedrevenheid.

Strepen verdiend

De basis voor Renates loopbaan werd als hoofd financiële administratie bij het Amerikaanse Gear Software gelegd. Toen ze vervolgens onder de vleugels van Brunel mocht proeven aan het nader tot elkaar brengen van vraag en antwoord op de arbeidsmarkt was de passie voor het vak aangewakkerd. Als eigenaresse en oprichtster stond Renate aan de basis van adviesbureau FiN en Renate van Neerven Recruitment, waar ze haar sporen verdiende in het begeleiden, adviseren en coachen van Finance & Control-professionals. "Door partijen met elkaar te verbinden creëer je de win-winsituaties die dit zo'n prachtige branche maken." Met ingang van september 2017 geeft Renate dit enthousiasme verder vorm als vestigingsmanager bij Pragmatics Eindhoven.

Talent is goed, ambitie beter

Tijdens een masterclass aan Nyenrode Business University wist professor Van der Sluis Renate te inspireren met de uitspraak: 'Talent is goed, ambitie is beter.' Sindsdien voert het als een rode draad door haar manier van coachen en begeleiden. Talent is een gegeven, maar is nergens zonder een gezonde portie ambitie. De kaarten die ooit geschud zijn na een opleiding of werkervaring, bepalen niet voor de rest van je loopbaan de waarde van je hand. Je succes bepaal je zelf door de mate waarin je je vaardigheden verder door ontwikkelt, aan je kennis blijft schaven en de juiste keuzes maakt ten aanzien van kansen en werkgevers. "Ik help onze consultants en opdrachtgevers in het zetten van de juiste stappen en het nemen van de keuzes die het beste bij ze passen."

Beste van twee werelden

"Bij Pragmatics komt voor mij het beste van twee werelden samen: mijn jarenlange ervaring en ondernemerschap in het finance interim schap én mijn ambitie om talent verder door te ontwikkelen." De gedreven Renate weet wat ze wil en gaat daar voor 100% voor. Hoe help je bedrijven hun ambities te realiseren? Door het beste interim-bureau te zijn en de beste consultants aan te trekken en door te ontwikkelen. Laat dat nu precies het doel zijn dat Renate van Neerven bij Pragmatics voor ogen heeft!

 

No Comments Yet.

Laat een reactie achter