Kennisontbijt bij de gemeente Nuth – 6 juli 2017

Vanaf 2015 organiseert Pragmatics in samenwerking met diverse gemeenten een periodiek Kennisontbijt. Na sessies bij de gemeente Landgraaf, Heerlen en Maastricht, is nu de gemeente Nuth de gastheer.

Wij nodigen u graag uit voor het Kennisontbijt dat de gemeente Nuth samen met Pragmatics op 6 juli 2017 organiseert. Past dit ontbijt in uw agenda? Dan verheugen wij ons op uw komst en hopen u te mogen verwelkomen op deze gratis bijeenkomst.

Wat kunt u verwachten op 6 juli?

Na een gezamenlijk ontbijt zal het welkomstwoord gehouden worden door wethouder Funs Pluijmaekers (portefeuillehouder financiën gemeente Nuth). Vervolgens zullen Roger Huntjens (Concerncontroller / Coördinator Cluster Administraties) en zijn team u loodsen door de uitdagingen op financieel administratief gebied bij een fusie of herindeling. Welke impact heeft dit eigenlijk op welke processen?

Na de presentatie van de gemeente Nuth, zal dagvoorzitter Richard Hijlkema (Principal Consultant Pragmatics) u meenemen in trends en ontwikkelingen binnen finance & control bij gemeenten. Onderwerpen als een korte terugblik op de nieuwe BBV, de consequenties van de notitie rente op het riooltarief plus treasury en begroting komen aan de orde. En natuurlijk is er ook ruimte voor vragen en discussies.

Het programma:

Wanneer: Donderdag 6 juli 2017
Waar:  Raadszaal gemeentehuis Nuth, Deweverplein 1, 6361 BZ Nuth
Aanmelden: Deelname is gratis, aanmelden vóór 4 juli 2017

Programma:

08.30 – 09.00 uur    Inloop met ontbijtbuffet
09.00 – 09.10 uur    Welkom door wethouder de heer Funs Pluijmaekers
09.10 – 09.45 uur    De impact van een Fusie door Roger Huntjens
09.45 – 10.15 uur    What’s new? door Richard Hijlkema
10.45 – 11.00 uur    Afsluiting inclusief nazit

Aanmelden

Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens deze inspirerende ochtend. U bent om 8.30 uur van harte welkom in de raadszaal van de gemeente Nuth voor een ‘heerlijk’ kennis-ontbijt. Deelname is kosteloos! U kunt zich aanmelden door middel van een e-mail te sturen naar aanmelden@pragmatics.nl.

 

 

No Comments Yet.

Laat een reactie achter